ANA SAYFA > İZMİR > Türkiye Enduro ATV Şampiyonası'nın ilk ayak yarışları tamamlandı

Türkiye Enduro ATV Şampiyonası'nın ilk ayak yarışları tamamlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türkiye Enduro ATV Şampiyonası'nın ilk ayak yarışları tamamlandı

Bergama Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Enduro ATV Şampiyonası'nın ilk ayak yarışı, 107 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Hakan Koştu, sporun turizm ve tanıtım için vazgeçilmez olduğuna işaret ederek, sportif ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. 

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 2022 yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro ATV Şampiyonası’nın ilk ayağında sporcular, Kozak Yaylası'nın eşsiz doğal güzellikleri eşliğinde, dere ve patikalardan oluşan etaplarda kaya, çamur ve dik rampa geçişleri gibi doğal engellerle
mücadele ettiler.

107 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen yarışlar EnduroGP, E1, E2, E3, EB, EC, Gençler, Kadınlar ve Veteranlar kategorisinde, ATV branşında ise ATVGP, S1, S2 ve İki Çeker sınıflarında yapıldı. 

Dün sıralama turlarıyla başlayan şampiyonada sporcular bugün zorlu Kozak Parkuru'nu ön sırada tamamlamak için kıyasıya mücadele etti. 

Güzel havada yapılan ve çok sayıda vatandaşın izlediği yarışlarda, sporcular seyircilere heyecanlı anlar yaşattı. Şampiyonanın sonunda dereceye giren ve kazanan sporculara Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, protokol üyeleri ve Türkiye Motosiklet Federasyonu yöneticileri tarafından kupa ve ödülleri verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gıda krizi ve çözümleri Efes Tarlası Yaşam Köyü'nde konuşuldu
Sonraki Haber Çiğli’de Balkan rüzgarları esti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?