ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Yıldızlar ve Solo Türk gösterisi Karşıyakalıları büyüledi

Türk Yıldızlar ve Solo Türk gösterisi Karşıyakalıları büyüledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Yıldızlar ve Solo Türk gösterisi Karşıyakalıları büyüledi

Türk Yıldızları ve Solo Türk gösterisi Karşıyaka’da da ilgi ile izlendi.

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü nedeniyle düzenlenen kutlama etkinlikleri kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın en seçkin pilotlarının gerçekleştirdikleri Türk Yıldızları ve Solo Türk gösterisi Karşıyaka’da da ilgi ile izlendi.

Solo Türk ve Türk Yıldızları pilotlarının İzmir Körfezi'nin üzerindeki gösterisini, Karşıyaka İskele  Meydanı'nda toplanan yüzlerce Karşıyakalı hayranlıkla izledi. Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan kalkan uçaklar, İskele Meydanı'ndan izlenecek şekilde gösteriler sundu. Özellikle uçakların alçaktan ve birbirlerine çok yakın mesafeden yaptığı geçişler sırasında heyecan doruğa ulaştı. Karşıyakalılar, gösterileri nefeslerini tutarak izledi. Pilotlara alkış ve ıslıklarıyla desteklerini gösteren vatandaşlar, cep telefonlarıyla görüntü çekti.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı kızlar 9 Eylül'ü kutladı...
Sonraki Haber MS hastaları ''Sarıl Hayata'' dediler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?