ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka'dan 15 Temmuz şehitlerine mevlit ve lokma...

Türk Kızılay Karşıyaka'dan 15 Temmuz şehitlerine mevlit ve lokma...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka'dan 15 Temmuz şehitlerine mevlit ve lokma...

Karşıyaka Kaymakamlığı ve Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Karşıyaka'da görkemli törenlerle kutlanıyor.

Karşıyaka Kaymakamlığının programları kapsamında Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi tarafından Karşıyaka Çarşı'daki Kemalpaşa Camii’sinde Cuma namazı öncesi  mevlid okutuldu, namaz sonrası camii önünde Şehitlerimiz adına lokma dökümü yapılarak halkımıza ikram edildi.
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için şu açıklamayı yaptı:
“Aziz Milletimiz; 15 Temmuz 2016’da alçak bir darbe girişimine kahramanca karşı koyarak tarihi bir direniş sergiledi. Malumunuz üzere bu kutlu zaferi coşku ve gururla idrak ediyor, her yıl Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi olarak ilçemizde de kutluyoruz. 
Ayrıca, Karşıyaka Kaymakamlığı ve Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında Kemalpaşa Camii’sinde Cuma namazı öncesi mevlid ve namaz sonrası camii önünde Şehitlerimiz adına 2000 kişilik lokma ve lokum halkımıza ikram edilmiştir.”
Karşıyaka Kızılay Şube Başkanı Kamil Karadeniz sözlerini şöyle sürdürdü:
“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şehitlerimizi anma programına katılım sağlayan başta İlçe Kaymakamımız Sn. Ali Rıza Çalışır’a, İlçe Emniyet Müdürümüz Sn. Ercan Kaçanoğlu’na, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Ahmet Karaman’a, İlçe Spor Müdürü Sn. Musa Yelek’e, Müteahhitler Derneği Başkanı Sn. Ahmet Akyüz’e, Kasiad Başkanı Sn. Süleyman Özsakallı’ya, Kar-işkad Başkanı Sn. Nil Güneri’ye, Karadenizliler Derneği Başkanı Sn. Yaşar Canferoğlu’na, Besiad Başkanı Sn. Emre İpek’e, Muhtarlar Derneği Başkanı Sn. Fuat Pusat’a, Tuna Mahallesi Muhtarımız Sn. Hüseyin Koçoğlu’na, Donanmacı Mahallesi Muhtarımız Sn. Coşkun Zenginer’e, Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Sn. Murat İnce’ye, Çarşı Esnaflarımıza ve halkımıza 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü Şehitlerimizi anma programına katıldıklarından dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.”

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka ilk haftada AEK'yı ağırlayacak
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?