ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden 1800 kişiye iftar yemeği

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden 1800 kişiye iftar yemeği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden 1800  kişiye iftar yemeği

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, "Kadir Gecesinde 2 bin kişiye iftarlık ulaştırdık" dedi.

Karşıyaka Gazi Anadolu Lisesi bahçesinde bir araya gelen Türk Kızılay gönüllüleri, hazırlanan yemekleri araçlara yükleyip, bölge genelinde ihtiyaç sahibinin daha önceden belirlenen 2 bin kişinin adresine iftar yemeği dağıttı. Karadeniz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kadir Gecesine özel bir dağıtım organizasyonu yaptıklarını söyledi. Sabah saatlerinde 280 gıda kolisi, 500 hijyen kiti, 480 kavurma ve kıyma dağıtımı yaptıklarını belirten Karadeniz, "47 araç ve 90 kişilik bir ekiple sahaya çıktık" dedi.
Gece saatlerinde de bir hastanede 200 kişilik sahur programı yaptıklatını da dile getiren Karadeniz, gönüllülerin çoğunun gençler olduğunu ifade etti. 
Ramazan ayının sonuna kadar yardım faaliyetlerine devam edeceklerini belirten Karadeniz, şöyle dedi.
"Elimizde yardımlarla toplamış olduğumuz çocuk kıyafetleri var. Bunların tamamı hazırlanmış bir şekilde arife gününü bekliyor. Ekiplerimiz de hazır. Arife günü bunların dağıtımını yapacağız." 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka kıyılarındaki deniz marulları temizleniyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Şampiyonlar Ligi kupası için parkede

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?