ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka Başkanı Karadeniz: Olmayanla paylaş…

Türk Kızılay Karşıyaka Başkanı Karadeniz: Olmayanla paylaş…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka Başkanı Karadeniz: Olmayanla paylaş…

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, bu Ramazan ayında “Olmayanla Paylaş” sloganı altında 20 bin kişiye iftar yemeği ulaştırmayı hedeflediklerini açıkladı.

www.karsiyakahaber.com ‘un sorularını yanıtlayan Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, “Pandemi sürecinden dolayı geçen sene ve bu sene iftar çadırımız kurulamadığı için biz de vatandaşlarımızın iftar yemeklerini evlerine teslim ediyoruz. Bu yıl ki hedefimiz 20.000 kişiye iftar yemeği ulaştırmak. Ve biz ramazan ayımızın ilk haftasında 2.200 kişiye ulaşmış bulunmaktayız. Bu iyilik hareketine her zaman destek veren duyarlı bağışçılarımıza ve gönüllülerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Karadeniz, “Ramazanda sadece yemek mi dağıtıyorsunuz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:
“Karşıyaka Kaymakamlığımızın bizlere tahsis ettiği Karşıyaka Gazi Anadolu Lisesi’nin bahçesine kurmuş olduğumuz 150 m2  lik insani yardım çadırımızda Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma Vakfı  ve Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi olarak tespit ettiğimiz İhtiyaç sahibi ailelere giysi ve ayakkabı yardımlarımız sürmektedir. Hedefimiz 5.000 aileye ulaşmak olduğu bu yolda şu ana kadar 1.800 aileye ulaşmış bulunmaktayız.”
Karadeniz, yardım yapmak isteyenlere de seslenerek; “Ramazan ayı vesilesiyle 3M Bostanlı Migros, 3M Egs Park Migros, Alaybey Migros ve Metro Gross Market olmak üzere 4 noktada Kızılay Karşıyaka Şubesi olarak stantlarımız bulunmaktadır. Bu 4 noktada Kızılay Karşıyaka Şubesi olarak tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda kolisi, zekat, fitre, fidye veya nakdi yardım olarak Ramazan ayımızın son günlerine doğru ulaştırılacaktır.”
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, “Sosyal yardımlaşma, Millî Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay Karşıyaka olarak tespit ettiğimiz çalışkan, başarılı aynı zamanda okuma istekli öğrencilerimize burs yardımlarımız olacaktır. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize sizlerin bizlere emanet etmiş olduğu nakdi yardımlarınızı burs olarak vermeyi planlıyoruz. Türk Kızılay’ının geliştirildiği Kurban Modeli ile yaklaşık 1 kilogramlık konserve kavurma ve kıymalarımızın ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bu Ramazanda da dağıtılması planlanmaktadır. Olmayanla paylaş sloganımız ile başlatılmış olduğumuz bu iyilik hareketimize destek veren tüm gönüllülerimize ve Kızılay’ımızı yalnız bırakmayan onların sayesinde ihtiyaç sahiplerine yardım köprüsü oluşturduğumuz bağışçılarımıza sonsuz şükranlarımızı sunarım” dedi.
Karadeniz şöyle devam etti:
“Yıl boyu ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılay, Ramazan bereketini tüm sofralara ulaştırmak için, bu yıl da birbirinden önemli projeler sunuyor. Türk Kızılay’ının “Ramazan Bereketini Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla başlattığı kampanyasına Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı; Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Şube Çalışanları ile birlikte Ramazanın 1. Gününden büyük bir çalışma temposuna start verdi. Aşevleri, Zekat, Fitre, Fidye ve Gıda Kolisi çalışmaları sayesinde binlerce hayırsevere çözümler üreten, yüzbinlerce ihtiyaç sahibini ise Ramazan’da yalnız bırakmayan Türk Kızılay, ortaya koyduğu bu modelleri toplumun her kesimiyle paylaşma gayreti göstermektedir. Bu noktada bağışçılarımızın destekleri bizler için çok önemlidir. Onlardan aldığımız güç ve destek ile daha çok güçleniyoruz.”
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zühtü Işıl mezarı başında anıldı
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?