ANA SAYFA > SPOR > Türk Basketbolu adına utanç gecesi...

Türk Basketbolu adına utanç gecesi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Basketbolu adına utanç gecesi...

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Fenerbahçe Beko-Pınar Karşıyaka maçından sonra çok sert konuştu.

Başantrenörleri Ufuk Sarıca ve oyuncuları Raymar Morgan’ın iki teknik faul ile diskalifiye edilmesinin art niyetli kararlar olduğunu iddia ederek, “Türk Basketbolu adına utanç gecesi” dedi.
Başkan Turgay Büyükkarcı maç sonunda şu açıklamayı yaptı:
“Haksızlık karşısında sessiz kalan dilsiz şeytansa bugün konuşma günüdür. Avrupa’nın en iyi 3 liginden biriyiz, şöyle kuvvetliyiz, böyle iyiyiz dediğimiz yerde bir bakmışsınız play off yarı final maçından sonra basketbol konuşabilen yok ortalıkta. Sahada olanlar hata yapmanın, dikkat kaybının, konsantre olamamanın çok çok önüne geçmiştir maalesef. Emek hırsızlığı gibi klişe laflar kullanmayacağım, yavuz hırsızlıktır, eksikliği örtmek isterken tüy dikmektir, ortada olanı bir taraftan alıp, bir tarafa taşımaktır. Yazıktır, hem de hepimize yazıktır. Herkese karşı da çok büyük ayıptır. Türk Basketbolu adına utanç gecesi. Bir şey yapılması lazım, böyle gitmez. Defalarca kazandık ve kaybettik ama bu şekilde ne kazanmak ister, ne de kaybetmek ister.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Hakemler istedi Pınar Karşıyaka 1-0 geriye düştü
Sonraki Haber Körfezde vapur seferleri iptal

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?