ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Anneler Derneği Karşıyaka Şubesi Müftü İsa Gürler'i ziyaret etti

Türk Anneler Derneği Karşıyaka Şubesi Müftü İsa Gürler'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Anneler Derneği Karşıyaka Şubesi Müftü İsa Gürler'i ziyaret etti

Türk Anneler Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı Feyza Işıklı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Müftü Gürler'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı Türk Anneler Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı Feyza Işıklı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Müftü Gürler; "Anne sevgi ve şefkat abidesi ve mutluluk kaynağıdır. Anne kalbi hayat boyu şefkat ve sevgi kaynağı olmaya, evladı için çarpmaya devam eder. Şefkatin simgesidir anneler. Şefkat hissi anneyle özdeştir. Yaratılanlar içinde bu muhteşem özü taşıyan ve nakledebilen eşsiz varlıktır anne. Annelik sevgisi ve şefkatidir anneyi vazgeçilmez kılan. Annenin yerini bir başkası da alamaz. Bu yüzden annenin hakkı ödenemez. Bu yüzden cennet annelerin ayakları altında. Bu yüzden Allah'ın rızası anne babanın rızasında. Türk Anneler Derneği Karşıyaka Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dilerken tüm annelere saygılarımı arz ediyorum. Başta Atatürk'ü yetiştirip milletimize armağan eden Zübeyde Anamız olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm annelerimize rahmet diliyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Batur: Konak yeniden cazibe merkezi olacak
Sonraki Haber Cemil Akyüz OO'dan Çilem İzmir Şampiyonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?