ANA SAYFA > İZMİR > Turizm sezonu öncesi Çeşme yenileniyor

Turizm sezonu öncesi Çeşme yenileniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Turizm sezonu öncesi Çeşme yenileniyor

Yaklaşan turizm sezonu öncesinde Çeşme Belediyesi tarafından kentin çehresini değiştiren meydan düzenlemesinde son aşamaya gelindi.

Yıllardır atıl durumda bulunan ve kaçak yapılar tarafından işgal edilen Cumhuriyet Meydanı denizle ve yeşille buluşuyor, Çeşme’nin kalbi yeniden hayat buluyor.
 
Toplam 21 bin 299 metrekare alanda, içerisinde Çeşme Kent Müzesi’nin de yer aldığı meydana yüzlerce özel ağaç dikilerek; çevreye duyarlı, kent dokusunun kültürünü geleceğe taşıyan yeni bir meydan kazandırılıyor. Göreve geldiği günden bu yana Çeşme’nin kanayan yaralarına katılımcı ve insan odaklı bir anlayışla kalıcı çözümler üreten Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, turizm destinasyonlarının başında yer alan Çeşme’ye Avrupa standartlarında bir meydan kazandırıyor. 
 
“Yeşili ve maviyi öne çıkarıyoruz”
Oran, “Çeşme Belediyesi olarak kentimizi geleceğe hazırlarken yeşili arttırmaya gayret ediyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışımızla hem Çeşmeli yurttaşlarımıza hem de Çeşme’mizde misafir ettiğimiz milyonlarca vatandaşımıza ölümsüz anılar biriktirecekleri bir meydan hediye ediyoruz. 2. Etap Cumhuriyet Meydanımızı kısa sürede tamamlayarak yaz sezonu öncesi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Sertel’den esnaf odası ziyaretleri
Sonraki Haber Başkan Batur: Kentsel dönüşümü uzlaşı içinde sürdüreceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?