ANA SAYFA > GÜNDEM > Turgutlu Belediye Başkanı Akın'dan Başkan Tugay'a ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Akın'dan Başkan Tugay'a ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Turgutlu Belediye Başkanı Akın'dan Başkan Tugay'a ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kardeş Şehir protokolü imzalanması için yetki aldığı Karşıyaka Belediyesini ziyaret etti, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile bir araya geldi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş Ser, Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu, Meclis Üyesi Recep İşleyen, Turgutlu Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Ercan Özduman ile birlikte alınan meclis kararı doğrultusunda Kardeş Şehir protokolü imzalanacak olan Karşıyaka Belediyesini ziyaret etti. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a Kardeş Şehir Protokolü imzalanması için Çetin Akın’a yetki verilmesi için alınan meclis kararını ve Manisa’ya özel hediyeleri takdim etti. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın:“Karşıyaka Belediyesiyle ve Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay ile birlikte hem Turgutlu hem de Karşıyaka için çok önemli işlere imza atacağız. Kardeş şehir protokolümüz her iki ilçemiz içinde hayırlı olsun.”dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay: “Kardeş şehir protokolü imzalayacağımız Turgutlu’muzun değerli başkanı Çetin Akın’a ve ekibine bu güzel ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ederim. Birlikte Turgutlu ve Karşıyaka için var gücümüzle çalışacağız. Her iki ilçemizi de çok daha iyi yerlere getireceğiz.” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın gençleri Beşiktaş'a farklı yenildi
Sonraki Haber Takımın lakayıtlığı Ufuk Sarıca'nın formsuzluğuyla birleşince

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?