ANA SAYFA > SPOR > Turgay Büyükkarcı'dan futbolculara sert çıkış

Turgay Büyükkarcı'dan futbolculara sert çıkış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Turgay Büyükkarcı'dan futbolculara sert çıkış

Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, futbolculara sert çıktı.

Yomra sınavının son bölümünde taraftarların yuhaladığı futbolcularla toplantı yapan, yönetimi de maçın ardından ilk kez tribünlerin istifa çağrısıyla sarsılan Büyükkarcı'nın oyunculara, "Ben bu takıma inanıyorum. Biz bu sezon bu ligden üst lige çıkacağız. Ancak içinizde inanmayan, aidiyet duygusu hissetmeyen varsa şimdiden gitsin" dediği öğrenildi.

Büyükkarcı'nın, "Gitmek isteyen olursa futbolcunun adı, kariyeri, takımdaki rolü önemli değil. Param içerde kalacak diye de korkmasın, gitmek isteyenin parasını da verip yollarız ama bu takım mutlaka hedefine ulaşacak" cümlelerini kullandığı belirtildi.
Yomraspor maçını karşılaşmanın ardından baştan sona 2 kez daha izleyen Büyükkarcı'nın takımın bir an önce skor elde etmek için panikle atak yaptığını, golü bulamayınca rakibin direncinin arttığını belirttiği ifade edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber ESHOT'a yeni atamalar
Sonraki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka, Bodrum'da farklı mağlup

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?