ANA SAYFA > GÜNDEM > Tunç Soyer Yamanlar Dağı'nda incelemeler yaptı...

Tunç Soyer Yamanlar Dağı'nda incelemeler yaptı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tunç Soyer Yamanlar Dağı'nda incelemeler yaptı...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İzmir Büyükşehir Belediye bürokratları Karşıyaka ve İzmir'İn oksijen deposu Yamanlar Dağına çıkarak incelemelerde bulundu.

Uzun zamandır kullanılamayan Yamanlar Tesislerini (Verem Savaş Derneği'nin eski tesisleri), Karşıyaka Belediyesi'nin işletmesinde bulunan Yamanlar Gençlik Merkezi'ni gezen, Yamanlar Mahallesi (köyü) ve çevresini gezen burada mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını ve mahalle muhtarı Kemal Aydın'ı dinleyen Tunç Soyer ve ekip, bölgenin sahip olduğu tarımsal potansiyeli inceledi. Burada ikamet edenlere gelir getirmeyi amaçlayan projeler ile ekolojik turizm konusu üzerine fikir alışverişinde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Karşıyaka Belediyesi'nin bazı meclis üyeleri de eşlik etti. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Tofaş'ı konuk ediyor
Sonraki Haber Çaltılıdere'de zorunlu göç

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?