ANA SAYFA > GÜNDEM > Tunç Soyer Karşıyaka'ya bisikletle geldi

Tunç Soyer Karşıyaka'ya bisikletle geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tunç Soyer Karşıyaka'ya bisikletle geldi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, beraberinde İzmir Büyükşehir Genel Sekreteri Buğra Gökçe, Genel Sekreter yardımcıları, Büyükşehir Daire Başkanları ile birlikte Karşıyaka’yı ziyaret etti.

Bisikletiyle Karşıyaka'ya gelen ve Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından karşılanan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka'da bir süre dolaştıktan sonra Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcılarının da katıldığı ortak toplantıda Karşıyaka’da devam eden projelerle birlikte, geleceğe dönük planlanan işler konusunda bilgi aldı. 
Tunç Soyer ve ekibi, Karşıyaka Belediyesi ile Karşıyaka’da yapacağı çalışmalar konusunda da karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, "Karşıyaka’nın uzun yıllardır bekleyen sorunlarına hep beraber çözüm üretme konusunda paylaştığımız ortak irade bizlere güç verdi, moral aşıladı. Başkanımızın toplantıya bisikletle gelmesi hepimiz için çok hoş bir sürpriz, ve her zaman hatırlayacağımız keyifli bir anı oldu.   Değerli Başkanımız Tunç Soyer ve Büyükşehir Belediyemizin Yöneticilerine Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyakalılar adına en içten teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz. dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 2 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mustafa Yakutlar vefat etti
Sonraki Haber Mimarlar Odası İzmir Şubesi: Talihsiz ve aceleci bir karar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?