ANA SAYFA > GÜNDEM > Tugay ve Foggo, Örnekköylüler ile bayramlaştı

Tugay ve Foggo, Örnekköylüler ile bayramlaştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tugay ve Foggo, Örnekköylüler ile bayramlaştı

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Hacer Foggo ile birlikte Roman vatandaşların yoğunlukta olduğu Örnekköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Büyük ilgiyle karşılanan Tugay ve Foggo, sokak sokak dolaşarak mahalle sakinlerinin bayramını kutladı.

Sıcak sohbetlerin hakim olduğu gezide vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını da dinlediklerini belirten Başkan Tugay, kendilerine gösterilen ilgi için teşekkür ederek “Milletçe zor günleri geride bıraktığımız nice bayramlara. Ramazan Bayramımız kutlu olsun” dedi. 

Milletvekili Adayı Foggo da “Sevgili Karşıyaka Belediye Başkanımız Cemil Tugay ile Örnekköy sakinleriyle bayramlaştık. Muhteşem Roman gençlerin emeklerine sağlık, yaptıkları projelerle onlarca genç istihdama katılmış” paylaşımı ile Örnekköy halkıyla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da ulusal egemenlik konuşulacak
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Adıyaman’da kurduğu konteyner kent hizmete girdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?