ANA SAYFA > SPOR > Trifunovic: Kritik yerlerde güçlü kaldık

Trifunovic: Kritik yerlerde güçlü kaldık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Trifunovic: Kritik yerlerde güçlü kaldık

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Gaziantep Basketbol’u 74-67 mağlup eden Pınar Karşıyaka coach Aleksandar Trifunovic mücadeleyi değerlendirdi.

Trifunovic, kazandıkları için çok mutlu olduklarını, oyuncularını ve ekibini tebrik ettiğini söyledi. Sıralama açısından iki takım için de önemli bir karşılaşmanın geride kaldığını belirten Trifunovic, sözlerine şöyle devam etti:“İki farklı maç oynadık. İlk 25 dakika çok iyi oynadık ama çok da gerçekçi değildi. Rakibimizin o kadar kötü bir durumda olmadığını biliyorduk. Farka bağlı olarak oyundan düşüşümüz galibiyete mal olabilirdi ama kritik yerlerde güçlü kaldık. Bir bahane olarak söylemiyorum ama ilk 25 dakikadan sonraki düşüşümüz, hafta içinde Rusya’dan uzun bir seyahatle dönemiz ve iyi hazırlanamadığımız için olabilir.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka ilk yarıya dua etti…
Sonraki Haber Vecdi Altay Çocuk Kulübü’nde ikinci dönem başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?