ANA SAYFA > SPOR > Toros: Kontrolsüz güç halinde bir görüntü sergiledik

Toros: Kontrolsüz güç halinde bir görüntü sergiledik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Toros: Kontrolsüz güç halinde bir görüntü sergiledik

Play-Off hesapları yaparken evinde küme düşmesi kesinleşen Bergama Belediyespor'a 2-0 yenilen Karşıyaka büyük şok yaşadı.

Aldıkları beklenmedik yenilgi nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını dile getiren teknik direktör Mesut Toros, "Golü bulsak maç farklı yere gidecekti, ancak bir türlü golü bulamadık. Net 10-12 pozisyonumuz vardı, değerlendiremedik. Bu yüzden rakibin direnci arttı. Kazanmalarına lafım yok ancak maçın henüz 5. dakikasında vakit geçirmeleri hoş değildi. Futbolcularımızı motive etmek için ve oyun felsefemizden ödün vermemek adına maçtan önce konuşmalar yaptık. Takımımın fazla istekli olması, alınan her topun hücuma yönelik kullanılması bize defansta zaman zaman sıkıntılar yaşattı. Saha içinde oyuncuları kontrol etmek çok zor. Müdahale etmeye çalıştım ancak bir an önce gol bulma isteği nedeniyle kontrolsüz güç halinde bir görüntü sergiledik. Kaybettiğimiz son 2 final maçında tecrübesizliğin kurbanı olduk. Son maça kadar Play-Off için mücadele edeceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Yönetimi'nden futbolculara ceza...
Sonraki Haber Karşıyaka'da ayrılık...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?