ANA SAYFA > İZMİR > Torbalı’da Zeytin Festivali coşkusu

Torbalı’da Zeytin Festivali coşkusu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Torbalı’da Zeytin Festivali coşkusu

Torbalı Belediyesi, ilçenin tarım ürünlerini ve ilçe kültürünü tanıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda festivaller düzenleyip hem üreticinin elindeki ürünü satmasını sağlayan hem de ilçe halkının kültür sanat etkinlikleriyle moral bulmasına öncü olan Torbalı Belediyesi, etkinlik serisini sürdürüyor.

Belediye, ilçede yaklaşık 2 milyon zeytin ağacının bulunduğu zeytin için de Saipler’de ‘Zeytin’ festivali düzenledi. Dün Saipler Mahallesi’nde gerçekleşen Festivale Torbalı Kaymakamı Ercan Öter ve Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Festival kapsamında köylüler stantlar açıp, yöresel ve doğal ürünlerini satma fırsatı da buldu. Yoğun katlımın olduğu festivalde Torbalı Belediyesi, İzmir’den gelen vatandaşlar için İzban durağından festival alanına saat başı servis kaldırdı. 

Festivalin kapanışında ise adeta müzik ziyafeti yaşandı. İlk olarak TRT ses sanatçısı Ali Çakar, unutulmaz şarkıları festivale gelen vatandaşlar için söyledi. Daha sonra ise Türk Müziği’nin önemli isimlerinden Ayşen Birgör, unutulmaz bir konsere imza attı. Torbalı’nın kırsal mahallelerini kalkındırmaya devam edeceklerini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Torbalı Belediyesi olarak köylümüzün, üreticimizin yanında olmaya devam ediyoruz. İlçede 2 milyon ağacın bulunduğu zeytin için güzel bir festival gerçekleştirdik. Burada bize keyifli anlar yaşatan değerli sanatçılarımız Ali Çakar’a ve Ayşen Birgör’e ve katılım göstererek günümüzü güzel ve anlamlı kılan herkese teşekkür ederim. Kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın ürünlerini tanıtmasına yardımcı olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Geçmiş olsun Errick McCollum
Sonraki Haber En karanlık gece bile sona erer ve güneş tekrar doğar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?