ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Yan hakem skora direkt etki etti

Tolungüç: Yan hakem skora direkt etki etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Yan hakem skora direkt etki etti

Esenler Erokspor'la 1-1 berabere kalan Karşıyaka'da teknik direktör Soner Tolungüç, ilk yarıda attıkları golü ofsayt gerekçesiyle iptal ettiren yardımcı hakemin skora direkt etki ettiğini söyledi.

Maçın 44. dakikasında oyun 0-0 berabere devam ederken Doğukan'la bulduğu gol ofsayt nedeniyle sayılmayan Kaf-Kaf'ta Tolungüç, "Sonuca direkt etki eden yan hakem ilk kez gördüm. Bariz golümüzde bayrak kaldırdı, olmayan faulü verdirdi. O pozisyonda duran toptan gol yedik. Maçtan sonra orta hakeme iptal edilen golümüzün videosunu gösterdik. Haklılığımızı görüp, 'Hakkınızı helal edin' dedi. Kazanmak için çıkmıştık ama golümüz iptal olduktan sonra basit gol yedik. Sonuçta 2 puanı yan hakem yüzünden kaybettik. Emin olmadığı durumlarda oyunu devam ettirmesi gerekiyordu" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da “Kan Dostluğu”
Sonraki Haber Başkan Soyer ilçe belediye başkanları ile toplantılara başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?