ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç ve Güneş oyuncuları motive etmeye çalışıyor

Tolungüç ve Güneş oyuncuları motive etmeye çalışıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç ve Güneş oyuncuları motive etmeye çalışıyor

TFF 3. Lig 2. Grup'ta sezonun ilk galibiyetini 1877 Alemdağspor'u 1-0 yenerek alan Karşıyaka'da teknik direktör Soner Tolungüç ve sportif direktör Atilla Güneş, bire bir konuşmalarla oyuncuları motive etmeye çalışıyor.

Geçen sezon Play-Off oynayıp bu yılki kötü başlangıçla kendisini düşme hattında bulduğu ligde Alemdağ galibiyetiyle silkinen Karşıyaka'da ilk maçını 3 puanla geçen Tolungüç, oyuncularının psikolojisiyle yakından ilgileniyor. Sportif direktör Atilla Güneş, takımın lige yapılan kötü başlangıçtan olumsuz etkilendiğini belirterek, "Alemdağ maçında alınan 3 puan takımın performansını olumlu etkileyecek müthiş bir motivasyon oldu. Aynı motivasyonla galibiyetleri seri haline getirmeye çalışacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da sarkıntılık yapan sanığa 11 yıl 3 ay hapis cezası
Sonraki Haber İzmir Devlet Opera ve Balesi perdelerini açıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?