ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: TFF'nin adaleti sağlamasını bekliyorum

Tolungüç: TFF'nin adaleti sağlamasını bekliyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: TFF'nin adaleti sağlamasını bekliyorum

TFF 3.Lig 2.Grup'ta geçen sezon Play-Off finali oynayan Karşıyaka'da teknik direktör Soner Tolungüç, Futbol Federasyonu tarafından 2.Lig'e alınacaklarına olan inancını koruyor.

Ligler sonuçlandıktan sonra koronavirüs pandemisinin olumsuz etkileri nedeniyle tüm liglerde düşmeyi kaldırıp Bölgesel Amatör Lig'den liderle arasında en fazla 3 puan fark bulunan 9 takımı daha 3'üncü Lig'e alan TFF, Play-Off finalistlerinin üst kategoriye çıkarılması önerisini ise reddetmişti.

Bu kararlarla liglerde dengesiz bir grup dağılımı oluştuğunu söyleyen Soner Tolungüç, "2'nci Lig 39 takımdan oluşuyor. Grupların biri 20, biri 19 takımlı olacak. TFF'nin kararı tekrar değerlendirerek liglerinde final oynayan takımları üst lige alıp adaleti sağlamasını bekliyorum. Pandemi bile çıkmadan aylar önce küme düşen eksi puandaki takımlar kurtulurken yatırım yapıp finalde kaybeden takımların üst liglere alınmaması yanlış" dedi.

İzmir'e önümüzdeki günlerde dönerek yönetimle yeni sözleşme için masaya oturacak Tolungüç, yeni sezon hazırlıklarına başlangıç tarihinin alt liglerin start tarihi net açıklandıktan sonra belirleneceğini dile getirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Normal miyiz?
Sonraki Haber İzmir İtfaiyesi’nin dalgıçları Sarp'ı arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?