ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Şehrimizde yaşanan felaket bizi moral olarak çok etkiledi

Tolungüç: Şehrimizde yaşanan felaket bizi moral olarak çok etkiledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Şehrimizde yaşanan felaket bizi moral olarak çok etkiledi

Çarşamba günü de Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'a rakip olacak Karşıyaka'da zorlu günler yaşadıklarını belirten teknik direktör Soner Tolungüç değerlendirmede bulundu.

Tolungüç "Perşembe günü çıktığımız maçın ardından cuma günü depremi yaşadık. Şehrimizde yaşanan felaket bizi moral olarak çok etkiledi. Yüreğimiz yandı. Yakınlarımız, futbolcularımızın yakınları yıkımı yaşadı. Cuma gecesi uykusuz kalıp cumartesi günü karayoluyla deplasmana gittik. Aklımız hep deprem bölgesindeydi. Futbol Federasyonu İzmir'de oynanması gereken maçları erteledi ama İzmir takımlarının deplasman maçlarını oynattı. Yaşadıklarımıza rağmen özellikle ilk yarıda iyi oynayıp penaltı kaçırdık. İkinci yarıda yine duran toptan gol yeyip ardından beraberliği yakaladık. Kazanabilirdik ama rakip oyunu çok soğuttu. Bu şartlarda kaybetmemek de önemliydi ama galibiyeti kaçırdık" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Tütüncüoğlu ailesinde deprem acısı
Sonraki Haber Karşıyaka'da şu ana kadar 265 hasarlı bina tespit edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?