ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Play-Off potasının içinde kalmak istiyoruz

Tolungüç: Play-Off potasının içinde kalmak istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Play-Off potasının içinde kalmak istiyoruz

Erbaaspor'u 3-0 yenerek maç eksiğine rağmen adını tekrar Play-Off hattına yazdıran Karşıyaka'da teknik direktör Soner Tolungüç ilk 5 sıra içinde kalmak istediklerini söyledi.

Erbaa karşısında skorun daha farklı olabileceğini belirten Tolungüç, "Ligde her takım birbirini yenebiliyor. Biz her maça yine kazanmak için çıkacağız. Sezon sonuna kadar hedeflediğimiz Play-Off potasının içinde kalmak istiyoruz. Bu hafta devre arasında kadrosunu takviye eden Alemdağspor'la zorlu bir maç oynayacağız" dedi.

Ara transfer döneminde alacaklı bazı isimler muvafakatname vermeye yanaşmadığı için transfer yasağını kaldıramayan Karşıyaka'da Tolungüç, "Kadroyu altyapıdan genişlettik. Orada belirlediğimiz oyuncular aylardır bizimle çalışıyor. Her oyuncu şans bulabilecek duruma geldi. Transfer yapamasak da takım içindeki rekabeti yükselttik" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka çeyrek finalde BC Kyiv Basket ile eşleşti
Sonraki Haber Karşıyakalı futbolcular primlerini Onur Candan'ın ailesine bağışladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?