ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Kendi içimizden oyuncu yetiştirmeye çalışıyoruz

Tolungüç: Kendi içimizden oyuncu yetiştirmeye çalışıyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Kendi içimizden oyuncu yetiştirmeye çalışıyoruz

MİSLİ.com 3. Lig 3. Grup'ta 20 Eylül'de başlayacak yeni sezon için günleri sayan Karşıyaka'da Teknik Direktör Soner Tolungüç, bir ilkin gerçekleşerek Misli.com'un alt liglere isim sponsoru olmasının Türk futboluna her yönüyle olumlu yansıyacağını söyledi.

2. Lig ve 3. Lig'deki 106 kulübe gelir getirecek sponsorluk anlaşmasıyla ilgili yorum yapan Tolungüç, Öncelikle yeni sezon tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon diliyorum. Misli.com'un alt liglere sponsor olması kulüplerimizin ekonomisinin iyi olmadığının da bir gerçek olduğu dönemde çok değerli. Katkı sağlaması, ekonomik olarak kulüplerin yaşaması adına ve maçların da dijital ortamda yayınlanması adına sponsorluğu çok önemli buluyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

Alt liglerin dijital ortamdan canlı olarak yayınlanmasının taraftarlar için olduğu kadar kulüpler için de çok önemli olduğunun altını çizen Tolungüç, Görüntü oyuncunun gelişmesinde çok önemli. Bizim en büyük handikapımız maçların ilk yarıda seyircisiz oynanacak olması. Seyirciyle bütünleştiğimiz zaman çok coşkulu oynayan bir takımız. Türkiye'deki takımlar arasında en az kadro derinliği olan, transfer yasağıyla 5'inci sene de aynı kadroyla devam eden bir takımız. Altyapımızdan oyuncularımızı zaman zaman A takıma alarak adaptasyonlarını geliştiriyoruz. Kendi içimizden oyuncu yetiştirmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla genç oyuncular için de bu vizyon son derece önemli. Dijital ortamda her maç canlı olmasa da bu anlaşma görüntüleri arşivleyerek hem rakiplerimizi hem de kendimizi daha iyi analiz etmemizi sağlayacak diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli’de toplu sözleşme görüşmelerinde mutlu son
Sonraki Haber Ceza

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?