ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik

Tolungüç: Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik

Karşıyaka, kendi rekorunu kırıp zirveyi geri alma hedefiyle çıktığı karşılaşmada Somaspor'a 1-0 yenilirken liderlik koltuğunu bırakmayan rakibinin 5 puan gerisine düştü.

Yeşil-kırmızılı ekip, 24 Kasım Salı günü erteleme maçında Arhavispor'u yenerek yeni bir seri başlatmaya çalışacak. Son 2 sezon Play-Off'tan eli boş dönen, bu sezon mutlaka şampiyon olarak 2'nci Lig'e dönmeyi hedefleyen Karşıyaka'da bu yenilginin kendileri için iyi olmadığını belirten teknik direktör Soner Tolungüç, "İlk yarıda ve ikinci yarıda 60'ıncı dakikada kadar baskın olan taraftık. Bir topumuz direkten döndü. Tam oyuncu değiştirmeye hazırlanırken aksayan bölgeden savunmadaki bir anlık dikkatsizlikle gol yedik. Oyuncularımı uyarmıştım. Somaspor'un kontrollü oynayan, pas yapan, akıllı hücum eden, isabetli pas oranı yüksek bir takım olduğunu söylemiştim. Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik. Şimdi tekrar seri başlatmalıyız" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'tan geçmiş olsun ziyareti
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Meclisi'nden dönüşümü hızlandıracak adım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?