ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Devre arası bize iyi gelecek

Tolungüç: Devre arası bize iyi gelecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Devre arası bize iyi gelecek

Karşıyaka, takıma sıçrayan koronavirüs salgınının gölgesinde son 3 sınavdan yalnız 1 puan çıkarabildi.

Koronavirüse yakalanan 3 futbolcusundan yoksun çıktığı karşılaşmada Altındağspor'la golsüz berabere kalan yeşil-kırmızılılarda geçen hafta Osmaniyespor deplasmanı öncesi pozitif futbolcu sayısı 9'a çıktı. O maçı 3-1 kaybederek ağır yara alan Karşıyaka'da Erbaaspor'la oynanan devrenin son sınavı öncesi 9 ismin iyileşmesine sevinen teknik heyet, 4 futbolcuda daha virüse rastlanması ve Mustafa Aşan'ın sakatlığıyla sarsıldı.

Erbaa önünde koronavirüsü atlatan futbolcuların 6'sını 10 günlük antrenman eksiklerine rağmen ilk 11'de sahaya sürmek durumunda kalan Karşıyaka, 1-0'lık mağlubiyetle yıkıldı. Bu sezon ilk kez üst üste 2 yenilgi alan yeşil-kırmızılı ekip, devreyi 3 hafta önce puan puana olduğu lider Somaspor'un 6 puan gerisinde dördüncü basamakta tamamladı. Erbaa maçında mevcut durumda en iyi kadroyu sahaya çıkarmaya çalıştıklarını söyleyen Teknik Direktör Soner Tolungüç, "Ancak hiçbir şart lehimize değildi. Takımdaki salgın nedeniyle içinden geçtiğimiz zorlu günlerde futbolcuların psikolojisi çok olumsuz etkilendi. Bir türlü mental olarak maça konsantre olamadılar. Bu süreçte 3 maçta 8 puan kaybettik. Devre arası bize iyi gelecek. Takım 11 Ocak'a kadar izinli. Yeniden toparlanmak için kamp yapmaya ihtiyacımız var" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da yeşil seferberlik
Sonraki Haber Karşyaka'da kahvelerden katı atık toplama bedelleri alınmayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?