ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Daha fizik güç ve oyun kalitesi olarak yüzde 60 seviyesindeyiz

Tolungüç: Daha fizik güç ve oyun kalitesi olarak yüzde 60 seviyesindeyiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Daha fizik güç ve oyun kalitesi olarak yüzde 60 seviyesindeyiz

Karşıyaka'da görevini devraldıktan sonra takımı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alıp, kalesinde yalnız 2 gol gören Teknik Direktör Soner Tolungüç, "Yeşil-kırmızılı armanın bulunduğu her ortamda iddialı ve hedefi olması gerekir. Biz bunun bilincinde hareket eden bir ekibiz. Çatışı altında olduğumuz kulübün büyüklüğünü çok iyi biliyoruz" dedi.

Kaf-Kaf'ta daha önce futbolcu ve teknik direktör olarak görev yapan, 2.5 yıllık aradan sonra döndüğü yeşil-kırmızılıları düşme hattından çıkarıp Play-Off yarışına ortak eden Tolungüç, "7 hafta içinde düşme barajından Play-Off yarışının içine girdik. Karşıyaka'nın hedefleri doğrultusunda daha çok uzun yolumuz var. Daha fizik güç ve oyun kalitesi olarak yüzde 60 seviyesindeyiz. Pazar günü Payasspor önünde ilk dış saha galibiyetimizi alıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Çok çalışarak armamızı layık olduğu yerlere taşımak istiyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da yemek getiren kuryeler kredi kartlarını kopyaladı...
Sonraki Haber CHP Delege seçimlerindeki kavgalara başkan Tugay'dan açıklama...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?