ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Bu maçtan çıkaracağımız dersler var

Tolungüç: Bu maçtan çıkaracağımız dersler var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Bu maçtan çıkaracağımız dersler var

Elazığ Belediye Spor FK'yı yenerek 15 puana ulaşan Karşıyaka'da Teknik Direktör Soner Tolungüç mücadeleyi değerlendirdi.

İyi oynamadıklarını ama son ana kadar galibiyeti kovalayıp kazanmanın önemli olduğunu belirten Soner Tolungüç, "Rakip büyük konsantrasyonla oynadı. Orta sahayı kalabalık tutarak ataklarımızı kapattılar. İstediklerimizi gerçekleştiremeyince oyunda bir sıkışma oldu. Hakem düdüğüyle başlayan, hakem düdüğüyle biten bir oyunda hiçbir zaman sahadan kopmamak gerekiyor. Futbolcularıma 90 dakika kazanmak için mücadele etmemiz gerektiğini belirttim. Futbolun cilvesi bu, belki kötü oynadık ama sonunda kazanmanın sevincini beraber yaşadık. Taraftarımız gol için çok bekledi. Galip gelmek herşeyden değerli ancak bu maçtan çıkaracağımız dersler var" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Asbaşkanına anne acısı
Sonraki Haber CHP Karşıyaka'da tansiyon yüksek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?