ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Artık zirvede devam etmeliyiz

Tolungüç: Artık zirvede devam etmeliyiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Artık zirvede devam etmeliyiz

Sezona son 8 yılın en iyi başlangıcını yaptığı Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü'nü de 2-1 yenip, 4 maçta namağlup 10 puanla lider İçel İdman Yurdu'nun genel averajla gerisinde zirve ortağı olan Karşıyaka'da teknik direktör Soner Tolungüç, "Zirveye çıkmak önemliydi, şimdi hedefimiz orayı korumak" dedi.

 

Altyapıdan çıkan genç oyuncuları geliştirip takım içindeki rekabeti artırdıklarını, bunun da başarıya yansıdığını dile getiren Soner Tolungüç, "Rekabetin olduğu yerde başarı da artar. Alternatiflerin çoğalması maçlarda bize yarıyor. Kadroyu kurarken tatlı zorluk yaşıyoruz. Artık 5 değişiklik hakkımız var. Yedek kulübemiz de kendi bünyemizden güçlendi. Oyuna daha rahat müdahale edebiliyoruz. İlk 11'de forma giyen İlyas, Burak ile Mustafa Çalışkan, Özkan, Namık Barış gibi gençler iyi seviyeye geldi. Takım içindeki arkadaşlık, saha içindeki yardımlaşma çok iyi. Tüm bu etmenler bize başarıyı getiriyor. Kazanmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşte takım
Sonraki Haber Başkan Utku Gümrükçü 6. parkı açıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?