ANA SAYFA > GÜNDEM > TOKİ, Mavişehir'deki ''spor alanı'' ihalesini iptal etti

TOKİ, Mavişehir'deki ''spor alanı'' ihalesini iptal etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TOKİ, Mavişehir'deki ''spor alanı'' ihalesini iptal etti

TOKİ’nin Karşıyaka Mavişehir’de ihale ile satışını gerçekleştirdiği iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyona sattığı ‘spor alanı’ ihalesini iptal etti.

Birgün'den Aycan Karadağ'ın haberine göre, İzmir’de, Karşıyaka Mavişehir Mahallesinde halkın kullanımı için ayrılan ve normal koşullarda belediyelere ücretsiz olarak devredilmesi gereken iki parselin, TOKİ tarafından yaklaşık 112 milyona satılması büyük tepki çekti.
Parsellerin bir bölümünün denizin içinde kaldığı görülürken, karar sonrası başta İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi olmak üzere STK’lar ve bölge halkı büyük tepki gösterdi.
Yaşanan gelişmeler sonrası TOKİ geri adım atmak zorunda kaldı. Yaklaşık 60 milyona satılan ve ‘açık spor alanı’ olarak geçen bölgenin ihalesi iptal edildi. Planlarda ‘rekreasyon alanı’ olarak geçen bölgenin ise ihale iptali yapılmadığı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabağlar’da yüz yüze eğitim okulları dezenfekte ediliyor
Sonraki Haber Karşıyaka’daki başıboş atlar, doğal yaşam alanlarına bırakılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?