ANA SAYFA > SPOR > TOHM Sporcuları Karşıyaka’da testten geçti

TOHM Sporcuları Karşıyaka’da testten geçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TOHM Sporcuları Karşıyaka’da testten geçti

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Spor Eğitim Merkezleri (SEM) sporcuları Karşıyaka’da test ve ölçümlerden geçti.

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme programı amaçları arasında yer alan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Spor Eğitim Merkezleri (SEM) bünyesindeki sporculara test uygulandı.
“Sportif Yetenek Taraması” programında uygulanan test ve ölçümler Karşıyaka Zübeyde Hanım Tenis Eğitim Merkezi kapalı kortlarda yapıldı. 
134 sporcunun katıldığı test ve ölçümlerin son derece olumlu bir hava geçtiğini ifade eden Karşıyaka İlçe Spor Müdürü Musa Yelek, “Son dönemde spor kenti haline gelen Örnekköy’de bu kez ağırladığımız sporcularımızın çalışmalarıyla gururlandık” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli mahallelerinde çocuk tiyatrosu sahneleniyor
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir'den depremzedelere psikososyal destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?