ANA SAYFA > GÜNDEM > TKP İzmir'den Bostanlı Demokrasi Meydanı'nda etkinlik

TKP İzmir'den Bostanlı Demokrasi Meydanı'nda etkinlik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TKP İzmir'den Bostanlı Demokrasi Meydanı'nda etkinlik

"Eşit ve özgür bir ülke için 2023 Yeniden" diyen TKP İzmir İl Örgütü, 17 Eylül'de Karşıyaka Bostanlı Demokrasi Meydanı'ndaki büyük buluşmaya çağrı yaptı.

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Haziran ayında "Emekçiler devrim ve sosyalizme hazırlanıyor" sloganıyla düzenlediği konferansta "2023 Yeniden" başlıklı bir siyasi metin kamuoyuna açıklamıştı.

TKP İzmir İl Örgütü "Eşit ve özgür bir ülke için 2023 Yeniden" diyerek Karşıyaka Bostanlı Demokrasi Meydanı'nda büyük bir etkinlik düzenliyor.

İzmirli yurttaşların davet edildiği, saat 19.30'da başlayacak etkinliğin programı da duyuruldu. Etkinlikte sanatçılar Gülcan Altan, Nihat Behram, Orhan Aydın ve Tuğrul Keskin'in yanı sıra 2 Eylül'de yeni albümleriyle dinleyicileriyle buluşan Yapıcılar Müzik Topluluğu da sahne alacak. Programda bir de Halk Oyunları Topluluğu gösterisi olacak. Ayrıca TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli 16-22 Eylül’de harekete geçiyor
Sonraki Haber Karşıyaka konuk satışında 3.sıraya yükseldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?