ANA SAYFA > SPOR > TFF'ye İzmir'den iki isim...

TFF'ye İzmir'den iki isim...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TFF'ye İzmir'den iki isim...

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’ndan (İZVAK) iki isim daha, Türkiye Futbol Federasyonu’nda görevler üstlendi.

İZVAK Başkan Vekili Talat Papatya’nın TFF Yönetim Kurulu Üyesi olmasının ardından İZVAK Başkanı Ali Erten, TFF Fair-Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu’na seçilirken, İZVAK Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Kışla da Dış İlişkiler İcra Kurulu’na alındı. Erten, Karşıyaka Spor Kulübü başkanlığı yaptığı dönemde Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’i Pınar Karşıyaka ile Barcelona arasındaki Euroleague maçına davet etmiş ve maçı Mehmet Sepil ile yan yana izlemiş, bu dostluk fotoğrafının sonrasında kendisi de sarı kırmızılı kulübü ziyaret etmişti.

Aynı sezon ise yine Karşıyaka’nın ev sahipliğinde oynanan maçta tribünler, kontenjan sınırı olmadan her iki takım taraftarına da açılmıştı. Bu girişimleri ile spor kamuoyundan büyük takdir toplayan Erten, Sepil ile birlikte Fair Play Ödülü’ne layık bulunmuştu. Erten, “Yerel bazda kulüpler birliği olarak Türkiye’de ilk ve tek kuruluşuz. Vakfımızın kurucularına, emek ve destek verenlere, gönüllülük esasına göre çalışan tüm yönetici arkadaşlarımıza müteşekkiriz” dedi.

Gökhan Kışla da, “İzmir’imizi her platformda çok daha güçlü bir şekilde temsil ederek İzmir İklimi kavramını ulusal bir motto haline getireceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: Bizim ecdadımız ile ilgili bir problemimiz yok
Sonraki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?