ANA SAYFA > SPOR > Teniste Satu ve Ata şampiyon...

Teniste Satu ve Ata şampiyon...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Teniste Satu ve Ata şampiyon...

Karşıyaka Belediye Başkanlığı Tenis Turnuvası'nda bugün +35 ve +45 Erkekler finalleri oynandı. Gode Cengiz Spor Tesisleri Bostanlıspor Tenis Kortlarında oynanan pazar programından 2 şampiyon çıktı...

Sabah yarıfinalde Ceylan Korkmaz'ı 2-0 yenen Yılmaz Satu, akşam finalde Oğuz Yılmaz'ı 6/1 ve 6/2'lik setlerle 2-0 yenerek şampiyonluğu elde etti. Kategorisinde tüm rakiplerini yenen Yılmaz Satu'ya şampiyonluk kupası ve Migros Hediyesini Bostanlıspor Yöneticisi Ümit Şenuyar, İkincilik Kupası'nı da Oğuz Yılmaz'a da turnuvanın direktörü Muharrem Döker verdi.
Günün diğer final maçı +35 Erkeklerde Oktay Ata ile Sarp Pınar arasında oynandı. Oktay Ata rakibini 6/0 ve 6/1 yenerek kupanın ve Migros hediyesinin sahibi oldu. Şampiyon Oktay Ata'ya kupasını Turnuva direktörü Muharrem Döker, ikincilik kupasını da Bostanlıspor yöneticisi Ümit Şenuyar verdi.  
Günün çift erkekler yarıfinalinde Oktay Ata/Barış Mert çifti Atacan Türk/Ercan Sönmez çiftini 2-0 yenerek finalist oldu.
Tek bayanlarda yarıfinalde Elif Ünver-Ödül Öktem Elif Ünver'i 2-0 yenerek finale yükseldi.
Karşıyaka Belediye Başkanlığı Tenis Turnuvası yarın devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atilla Güneş: Sahada kazanma adına hiçbir şey yapmadık
Sonraki Haber Karşıyakalı Zeynep, TYF Atatürk Kupası laserde 2. Oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?