ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Tekerlekli Valiz

Tekerlekli Valiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tekerlekli Valiz

Tekerlekli valizlerin en kalitelisini sizlere sunuyoruz.

Valizleri birçok alanda kullanırız. Bunlara seyahat, iş seyahati, tatil, ev taşıma, kısa süreli bir yere gidiş gibi birçok durum dahildir. Valizleri asıl kullanışlı kılan şey ise içerisine birçok şey doldurabiliyor oluşumuzdur.  Birçok çeşit valiz bulunur. Bu valizleri küçük boy valiz, orta boy valiz, büyük boy valiz, kabin boy valiz, ikili valiz seti ve üçlü  valiz seti olarak sayabiliriz. Daha spesifik olan bebek valizleri ve nişan valizleri gibi renkli bir tasarımı olan valizler de mevcuttur.

Valizleri İstediğiniz Şekilde Kullanabilirsiniz

Artık günümüzde birçok valizin seçenekli kullanımları mevcuttur. Bir valiz üstüne tekerleği olmayan küçük noylu portatif valizler, hem elle taşınabilir hem de elle çekilebilir tekerlekli valizler, hatta sırtta taşınabilen valizler bile mevcuttur. Müşteri talebine göre şekillenen bu valizleren dilediğinizi kullanabilir, size en rahat olan valizi seçebilirsiniz. www.myvalice.com.tr adresinde daha birçok çeşidi, renkli tasarımı, uygun fiyatı ve valiz dışında da makyaj veya sırt çantası bulabilmek mümkün.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayan Mont Modelleri
Sonraki Haber Filede Karşıyakalı kızlar Rota'ya kaybetti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?