ANA SAYFA > SPOR > TBF 3x3 Red Bull Reign Basketbol Turu İzmir Etabı Karşıyaka'da yapıldı

TBF 3x3 Red Bull Reign Basketbol Turu İzmir Etabı Karşıyaka'da yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TBF 3x3 Red Bull Reign Basketbol Turu İzmir Etabı Karşıyaka'da yapıldı

7-8 Temmuz tarihlerinde İzmir Karşıyaka’da düzenlenen TBF 3x3 Red Bull Reign Basketbol Turu İzmir Etabı tamamlandı. Organizasyona 82 takım katılırken, yaklaşık 300 sporcu da karşılaşmalarda yer aldı. İki gün süren etkinlikte, toplam 83 müsabaka oynandı.

Son yılların en çekişmeli turnuvalarından biri olan İzmir etabında Büyük Erkekler kategorisinde Sorun-Baskonia takımı, rakibi 01’i 21-19 yenerek birinci oldu ve Türkiye Finalleri’ne katılma hakkını kazandı. Birinci sırada turnuvayı tamamlayan takıma madalyalarını TBF Altyapı Organizasyonları Yetkilisi Serdar Çelik verirken, ikinci olan 01 takımına ise madalyalarını İzmir Basketbol İl Temsilciliği’nden Faysal Aydemir takdim etti.

Genç Erkeklerde ise Team Kong, rakibi Hasketbol’u 15-10 mağlup ederek kendi kategorisinde birinciliği elde etti. Genç Kızlar kategorisinde de Şimşek’s takımı Tamvurur Girls’ü 10-5 yendi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da uyuşturucu ticaretinden 2 kişi tutuklandı
Sonraki Haber Kaf Kaf kadrosuna güveniyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?