ANA SAYFA > SPOR > Taşyürek: Hiç bu kadar üzülmemiştim

Taşyürek: Hiç bu kadar üzülmemiştim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Taşyürek: Hiç bu kadar üzülmemiştim

90+3'üncü dakikada yediği golle sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılarak Play-Off hattının 9 puan gerisine düşen Karşıyaka'da Teknik Direktör Ahmet Taşyürek "hiç bu kadar üzülmemiştim" dedi.

"Kariyerimde 3 tane Play-Off finali kaybettim ama bu kadar üzülmedim" diyen tecrübeli teknik adam, "Maçlar 80 dakika olsa herhalde çok farklı konumda olurduk. Hep aynı şeyleri yaşıyoruz. Öne geçip iyi oynarken 3 metre net ofsayttan gol yedik. Gole itiraz ederken kırmızı kartla 10 kişi kaldık" diye konuştu.

Gözüne uyku girmediğini belirten Taşyürek, "Hiç bu kadar üzülmemiştim. En tecrübeli oyuncularımız basit hatayla adam kaçırıyor. Her şeyi doğru yaparken 3 puan elimizden uçup gitti. Hırs var, rakibe baskı var ama kırılma anlarında basit hatalardan puan kayıpları yaşıyoruz. Hep üzerine koyarak oynuyoruz. Ara transferde doğru tercihler yaptık. Takıma mutlaka katkı sağlayacak isimleri aldık. Önümüze bakacağız. Artık hata yapma lüksümüz yok. Kırılma maçlarını geçsek gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Bize uzatmada yenilsek de maç boyunca her an destek olan taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Onların desteğiyle mutlaka çıkışa geçeceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Kuraklık İl Kriz Merkezi’nden kuraklıkla mücadele önerileri
Sonraki Haber Körfez’de deniz yoluyla araç taşımacılığı yüzde 81 arttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?