ANA SAYFA > GÜNDEM > Tarım Müdürlüğü Denetim Seferberliği Karşıyaka’da ses getirdi

Tarım Müdürlüğü Denetim Seferberliği Karşıyaka’da ses getirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tarım Müdürlüğü Denetim Seferberliği Karşıyaka’da ses getirdi

Tarım ve Orman Bakanlığı seferberliği kapsamında eş zamanlı olarak 81 ilde başlayan “Denetim Seferberliği” Karşıyaka’da ses getirdi.

Bakanlığın 81 ilde eş zamanlı başlattığı "Denetim Seferberliği" kapsamında, Karşıyaka İlçe Müdürlüğü Gıda Denetçileri Karşıyaka Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür başkanlığında denetim faaliyetlerine hemen başladı ve ekipler denetimi sıklaştırdı.
Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, gıda üretim, gıda satış ve toplu tüketim yerlerine denetimler düzenlemeye başlayıp, sakıncalı gördükleri işyerlerine kanuni uygulama yaptı. Başarılı çalışmalarıyla takdir gören Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür, “Bakanlığımızca 25-28 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirilmek üzere 81 ilde yürütülecek denetim seferberliği kapsamında vatandaşlarımız olası bir şüphe ya da şikayet durumunda Alo 174 Gıda Hattımızı ya da 05011740174 numaralı WhatsApp hattımızdan bize ulaşıp ihbarda bulunabilirler. Denetim ekiplerimiz bizzat ben başlarında olmak üzere ilçemizin dört bir yanını denetleyeceğiz. Karşıyakalıların bize her konuda destek olması ve teşvik etmeleri son derece mutluluk verici. Olumlu dönüşler almak bizlerin çalışma şevkini daha da artırmaktadır” dedi. 
Vatandaşların denetlemelerden çok mutlu olduğu ve bu uygulamanın bazı esnaf ile işyerlerinin kendilerine çeki düzen vereceğini ifade ederek, “gerçekten ses getiren bir denetleme olduğundan son derece memnunuz“ dediler. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Benzine yine zam
Sonraki Haber Karşıyaka Gençlik Spor Cumhuriyet Kupası’nın kazananı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?