ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Tarihi Karşıyaka Tren İstasyonu için suç duyurusu...

Tarihi Karşıyaka Tren İstasyonu için suç duyurusu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tarihi Karşıyaka Tren İstasyonu için suç duyurusu...

Doğal ve Kültürel Yaşam Girişimi Sözcüsü, Yüksek Şehir Plancısı Ahmet Tuncay Karaçorlu Tarihi Karşıyaka Tren İstasyonu'nda yapılan yasa dışı işlemlerle ilgili bir açıklamada bulundu. Açıklama şöyle:

BASIN AÇIKLAMASI'na ve suç duyurusuna davet!

'KARŞIYAKA TARİHİ İSTASYON BİNAMIZA İLİŞKİN KARŞIYAKA BELEDİYESİNİN, İLGİSİZLİĞİ VE DENETİMSİZLİĞİ DEVAM EDİYOR!'

bu konuda, 1 haziran 2018 tarihinde, yarın saat 11 00 de karşıyaka belediyesi önünde gerçekleştireceğimiz basın açıklamasına ve ardından ilgili savcılığa yapacağımız suç duyurusuna bütün ülkemiz kamuoyu davetlidir!
aşağıda suç duyurumuza da konu olacak olan, ilgili meclis başkanlığı dilekçesini paylaşıyoruz.

''01.06.2018

Karşıyaka Belediyesi Meclis Başkanlığı'na,
Konu: Karşıyaka Tarihi İstasyonu Bahçesinde ve bitişiğinde, ülkemiz yasalarına ve ülkemiz yönetmeliklerine aykırı, yasadışı yapılaşma hakkında.
Karşıyaka Belediyesi binasına yaklaşık 100 metre mesafede, henüz yeni restorasyonu yapılmış Tarihi İstasyon binasının hemen bitişiğinde ve Tarihi İstasyon binasına ait bahçede, alçıpan bir duvar örülerek ve üstü kapatılarak kaçak bir 3 metre yüksekliğinde bir bina yapılmaktadır. Karşıyaka Belediyesi zabıtalarının her gün kontroller yaptığı sevgi yolu diye adlandırılan bölgede yer almaktadır.
Belediyelerin, yerel yönetimlerin dolayısıyla Karşıyaka Belediyesi'nin de yasalarımızdan gelen görev ve sorumlulukları arasında böylesi kaçak ve yasadışı yapılaşmanın önlenerek denetlenmesi yer almaktadır.
Oysa Karşıyaka Belediyesi Başkanlığı binasının yaklaşık 100 metre yakınında böylesi bir yasadışı yapılaşma girişimine olanak verilmesi, sessiz kalınılmasına ve denetimsizliğe son verilmelidir.
İlgili Cumhuriyet Savcılığına da Karşıyaka Belediyesi'nin görev ve sorumluluğunda olan bir bölgede denetimsizliğini içeren bir suç duyurusunda topluluğumuz tarafından bulunulmuştur.
Telafisi mümkün olmayan bir kamu zararı oluşmaması anlamında ve toplumun yasadışı yapılaşmaya özendirilmemesi anlamında acilen işlem yapılması gereğini bilgilerinize sunarız.

Ahmet Tuncay Karaçorlu
Doğal ve Kültürel Yaşam Girişimi Sözcüsü
Yüksek Şehir Plancısı

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’nın En Güzel Balkon ve Bahçeleri Seçildi
Sonraki Haber KSK Voleybol Şubesi'nden TVF'ye sitem ve çağrı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?