ANA SAYFA > SPOR > Taraftar KSK'yi özlemiş...

Taraftar KSK'yi özlemiş...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Taraftar KSK'yi özlemiş...

Şile Yıldızspor'la golsüz berabere kalan Karşıyaka, yıllar sonra en çok taraftarı tribüne çektiği maçı oynadı.

Spor Toto 1. Lig'de yer aldığı sezonlarda senelerce İzmir'in tribün şampiyonluğunu bırakmayıp en çok taraftarı maçlarına çeken takım olan Karşıyaka, alt liglerde son yıllarda eridi.

25 senedir hayalini kurduğu yeni stadına bir türlü kavuşamayıp iç saha maçlarında ilçeye kilometrelerce uzaklıktaki Yeni Buca Stadı, İzmir Atatürk Stadı ve Bornova Stadı arasında seyyah olan Karşıyaka, her geçen yıl seyirci desteğinden uzak kaldı. Karşıyaka, bu sezona kadar son olarak yalnızca 2018-2019 sezonunda 3. Lig Play-Off yarı finalinde Vanspor maçını Atatürk Stadı'nda 15 bin civarında taraftarının desteğiyle oynadı.

Geçen sezon konoravirüs pandemisindeki tribün kısıtlaması kalkmasına rağmen ilk yarıda Atatürk Stadı, ikinci yarıda Bornova Stadı'nda maçlarına az sayıda taraftarını çeken Karşıyaka'nın hasreti bu yıl bitti. Yenilenen Alsancak Mustafa Denizli Stadı'na 8.5 yıl sonra dönen yeşil-kırmızılıların taraftara açık oynadığı ilk maç olan Şile Yıldızspor karşılaşmasını resmi rakamlara göre 6 bin 415 biletli seyirci izledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Herkesin birbirine sıkıntı çıkarabileceği bir lig olacak
Sonraki Haber Bornova Belediyesi, kız yurdu inşaatı için ilk kazmayı vurdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?