ANA SAYFA > SPOR > Tamer Çamlıbel veda mesajı yayınladı

Tamer Çamlıbel veda mesajı yayınladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tamer Çamlıbel veda mesajı yayınladı

Karşıyaka Voleybol Şubesi'nde büyük başarılara imza atan, dün karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran başantrenör Tamer Çamlıbel veda mesajı yayınladı.

Başarılı çalıştırıcı her zaman Karşıyaka'nın yerinin apayrı olacağını ifade ederek, şöyle dedi: "Her zaman bir parçası olmaktan büyük gurur duyduğum Karşıyaka Spor Kulübü ile yollarımızı ayırdık . Bu süreçte; ilk günden itibaren altyapıya verdiğimiz önemin gereği olarak bir spor salonu projesi oluşturduk ve yoktan var ederek 2 senede dayanışma ve destek ile Karşıyaka’ya Dr.Tibet Kızılcan Spor Salonunu kazandırdık çünkü altyapısı olmayan bir kulüp her zaman başarısız olmaya mahkumdur. Bizim başarı anlayışımız alışılmışın dışında kendi yetiştirdiğimiz oyuncularla bir yere gelmekti. Bu şekilde tüm sezonlar boyunca tamamı altyapıdan gelen oyuncularımızla mücadele ettik.

4 sezon boyunca bana inanan , destek veren Kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı ve Voleybol Şube Yönetimine, ,tüm sezonlarda beraber mücadele ettiğim teknik ekibime ve sporcularıma , kazandığımız başarılarda payı olan tüm salon emekçilerine ve en çok da kazansak da kaybetsek de koşulsuz yanımızda olan ,bizi sonuna kadar destekleyen Karşıyaka Taraftarına teşekkür ederim."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu ''Korona Günlükleri''ne konuk oldu
Sonraki Haber Nusret ve Yunus iki yıl daha Pınar Karşıyaka'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?