ANA SAYFA > EĞİTİM > Suzan Divrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Türkiye'de bir ilk

Suzan Divrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Türkiye'de bir ilk

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Suzan Divrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Türkiye'de bir ilk

Suzan Divrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus+ Akreditasyon Belgesi” almaya hak kazanan İzmir’in ilk ve tek okulu ve “Erasmus+ Mesleki Eğitim (VET) Akreditasyon Belgesi” almaya hak kazanan ilk meslek lisesi oldu.

Akreditasyon almaya hak kazanan kurum, Erasmus kalite standartlarına uymak şartıyla, akreditasyon almayı hak eden ve  2023-2027/5 yıl dönemi boyunca her yıl düzenli olarak kolaylaştırılmış başvuru yöntemle hibe alma imkânı elde ederek Türkiye genelinde toplam 13 adet kabul edilen "KA120 - Mesleki Eğitim (VET) Erasmus Planı" yürütmeye hak kazanan kurumlardan biri olarak ilan edildi.

Suzan Divrik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Avrupa Komisyonu ve Ulusal Ajans'ın 2023 Mart ayında ilan etmiş olduğu sadece 5 Meslek Lisesinden biri olarak akredite edildi. Okul, 5 yıl boyunca Erasmus+ KA1 öğrenci ve öğretmen eğitimlerini Avrupa Kalite Standartlarına uygun olarak geliştirme fırsatına erişme kolaylığının yanı sıra, işletmede beceri eğitimi/staj, işbaşı eğitimi/gözlem, kurs, mesleki beceri yarışmaları, uzman daveti, öğretmen daveti, hazırlık ziyareti gibi yurtdışı faaliyet türlerine erişim kolaylığı elde edecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uzundere Kentsel Dönüşüm 3. etabı çalışmaları başladı
Sonraki Haber ''Aile Okulu Projesi'' eğitimleri ile velilerde farkındalık yaratmaya devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?