ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Süt Kardeşler 8 Ağustos'ta Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nda

Süt Kardeşler 8 Ağustos'ta Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Süt Kardeşler 8 Ağustos'ta Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nda

Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu Süt Kardeşler ile açık hava tiyatrosu oyunlarına başlıyor. Oyun 8 Ağustos'ta Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nda seyirciyle buluşacak.

Oyun 7 Ağustos’ta İstanbul Kadıköy Selamiçeşme Özgürlük Parkı, 8 Ağustos’ta İzmir Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu ve 9 Ağustos’ta Ayvalık Amfi Tiyatro’da izleyici ile buluşacak.

İzleyici günümüzden alıp 1950’li yıllara götüren Süt Kardeşler’in kadrosunda Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Emine Ün, Ömer Yılmaz, Nurten İnan, Hakan Eke, Mesut Yılmaz ve Lidya Ersemiz bulunuyor.

Süt Kardeşler’de hem yönetmen hem de oyuncu olarak izleyici karşısına çıkan Süheyl & Behzat Uygur kardeşler oyunu farklı bir yorum ile sahneye koyuyor. İzleyicilerin tadına doyamayacağı kahkaha şöleni başından sonuna kadar yüksek bir enerji ile seyircilere keyifli dakikalar yaşatıyor. Muhteşem bir vodvil örneği olan oyunun sonunda seyirciler oyuncuları dakikalarca ayakta alkışlıyor. Tempolu ve yüksek enerjili bir oyun olan Süt Kardeşler’in müzikleri Ercan Saatçi tarafından yapıldı. Ercan Saatçi’nin kariyerinde ki ilk tiyatro müzik çalışması olan bu oyunda kullanılan müzikler, oyunun sonunda seyircilerin diline dolanıyor. Kahkahanın eksik olmadığı, 7’den 70’e herkesi güldüren oyunun biletleri online olarak Biletix.com’da ve tiyatro gişelerinde bulunabiliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müftülükten, Cem Vakfı yöneticilere iftar...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi muharrem ayı iftar yemeği verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?