ANA SAYFA > SPOR > Sümbül: Yenildik ama alkışlandık…

Sümbül: Yenildik ama alkışlandık…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sümbül: Yenildik ama alkışlandık…

38 yıl sonra 3. Ligde oynamak zorunda kalan ve ligdeki 2. Maçında kendi evinde Düzcespor’a tek golle yenilen Karşıyaka’da ilk maçına çıkan yeni teknik patron Aytekin Sümbül, “yenildik ama alkışlanmak önemli” dedi.

Karşıyaka'da teknik direktör Aytekin Sümbül, 8 net gol pozisyonundan yararlanamadıklarını söyledi. Altı pas üzerinde iki kafa vuruşunun gol olmadığını, kaleci ile karşı karşıya pozisyonlarda son vuruşları yapamadıklarını belirten Sümbül, "Kaçırdıklarımızdan çok yediğimiz basit gol beni üzdü. Ancak her şeye rağmen onurlu bir mücadele gösterip, başımız dik soyunma odasına girdik. Taraftarımız da takımı alkışladı. Eksiklerimizi giderip oyuncularımızın gerçek potansiyellerini ortaya çıkaracağız" diye konuştu.

Maçın  49. dakikasında yerde kalıp ambulansla hastaneye kaldırılan Karşıyakalı futbolcu Mustafa Değirmenci'nin durumu yarınki kontrollerden sonra netlik kazanacak.

Fotoğraflar: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tacizciyi mahalleli yakaladı…
Sonraki Haber Piknik yaparken ormanı yaktılar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?