ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Sprey Vernik Kullanımı

Sprey Vernik Kullanımı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sprey Vernik Kullanımı

Sprey vernik, sprey boya mantığı ile püskürtülerek uygulanır.

Sprey vernik, sprey boya mantığı ile püskürtülerek uygulanır. Uygulanacak yüzeydeki tozu temizlemek için temiz bir bezle silin. Yüzeyi boyama işleminde boyanın katları arasında belli bir süre bırakarak kurumasına izin verin. Bu süre boyanın cinsine göre değişmekle birlikte boya sonrası bekleme süresi en az 12 saat olmalıdır. Ardından sprey vernikleme işlemine başlayabilirsiniz. Sprey vernik şişesi önce iyice çalkalanmalıdır. Sallarken içindeki karıştırma topunu net bir şekilde duyabilmelisiniz.

Sprey Vernik Uygulaması Nasıldır?

Soğuk aylarda boya kutusunu buna göre ısıtabilirsiniz. Sprey vernik yanıcıdır ve basınçlı bir kutuda gelir. Bu nedenle, ateşle doğrudan temastan kaçının. Ürün, uygun bir oda sıcaklığına kadar ısıtılabilir veya bir süre ılık suya yerleştirilebilir. Boya kutusunun püskürtme ucunun uygun olup olmadığını görmek için küçük bir alana, yani göze batmayacak bir alana doğru püskürtebilir ve test edebilirsiniz. Boyama işlemini oda sıcaklığında kullanmanızı öneririz.

Diyagonal kaplamanın yüzeyine yaklaşık 25-30 cm mesafeden eşit olarak uygulayın. Hızlı kuruma özelliği olan vernik, alanı birkaç kez uygulamanıza olanak tanır. Sprey boya üzerine 3-4 kat vernik olarak uygulanabilir. Kullanılan yüzeye göre 2. veya 3. Atlar arası 1 saat ara ile uygulanmalıdır. Bu ürünler oldukça yanıcı olduğu için uygulama alanının uygun şekilde havalandırılmasına özen gösterilmelidir. https://www.guvensanat.com/sprey-vernik  web adresinden vernik sipariş edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atatürk Maskı’na muhteşem aydınlatma
Sonraki Haber En Şık Uzun Elbise Modelleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?