ANA SAYFA > İZMİR > Sporfest İzmir için geri sayım başladı

Sporfest İzmir için geri sayım başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sporfest İzmir için geri sayım başladı

7 Mayıs Pazar günü koşulacak Maraton İzmir öncesinde 29-30 Nisan tarihlerinde Kültürpark’ta ikinci kez Sporfest İzmir düzenlenecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile dünya ve Türkiye Atletizm Federasyonları işbirliğiyle düzenlenecek 4. Maraton İzmir öncesinde yapılacak Sporfest İzmir için geri sayım başladı. 29-30 Nisan tarihlerinde spor dünyasını İzmir'de buluşturacak ve bu yıl ikincisi düzenlenecek dev organizasyona Kültürpark ev sahipliği yapacak.

Turnuva ve konserlerle renklenecek
Sporfest İzmir ile ziyaretçilere 18 farklı spor branşını deneyimleme fırsatı sunulacak. Sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri ve sponsorların yer alacağı organizasyon turnuvalar, söyleşiler ve konserlerle renklenecek. Mini voleybol, 3x3 basketbol, hentbol akademi, futbol, eskrim, kano, puddle, okçuluk, judo, bisiklet, badminton, atletizm, yetenek ölçümü, dağcılık, yelken, yoga ve izcilik fırsatları sunulacak. Ayrıca 29 Nisan Cumartesi günü Evrencan Gündüz, 30 Nisan Pazar günü Odak Band konseri ve DJ Ege Güner ile müziğin ritmi yakalanacak. Sporfest İzmir'i 2023 yılında 10 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 4. Maratonİzmir ise 7 Mayıs Pazar günü yapılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haftanın oyuncusu McCollum
Sonraki Haber Haldun Dormen Gaziemir sahnesinde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?