ANA SAYFA > İZMİR > Soyer'den Başkan İduğ'a övgü: Hepimizin iftihar edeceği bir iş yaptı

Soyer'den Başkan İduğ'a övgü: Hepimizin iftihar edeceği bir iş yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Soyer'den Başkan İduğ'a övgü: Hepimizin iftihar edeceği bir iş yaptı

Bornova Belediyesi, daha iyi hizmet ve yatırım yolunda satın aldığı 68 aracı törenle teslim aldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, milletvekillerinin yanı sıra çok sayıda davetli ve vatandaşların da katıldığı Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda görkemli tören, şölene dönüştü. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'un kiralama yerine satın alma yönünde ortaya koyduğu irade büyük takdir topladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İduğ'un olağanüstü kıymetli bir işe imza attığını belirterek, "Bornovalı, İzmirli olarak hepimizin iftihar edeceği bir iş yaptı. Bu 68 araç, hem pırıl pırıl, tertemiz Bornovalılar'a hizmet edecek, hem de büyük bir tasarrufun altlığını oluşturucak. Bu girişimi ve iradesi nedeniyle Mustafa Başkanı bütün kalbimle kutluyorum. Umarım bu iş İzmir'e, Türkiye'ye örnek olur ve tüm belediye başkanları bu yönde iradelerini koyarlar. Hiç endişeniz olmasın elimizden ne geliyorsa, canla, başla, aşkla çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Soyer, tören alanında karşılaştığı tablonun seçim dönemindeki coşkulu günleri hatırlattığını belirterek, yeni araçların Bornova Belediyesi'ne ve Bornova halkına hayırlı olmasını diledi.
  
Tunç Soyer'e Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda temeli atılan yüzme havuzu projesi için teşekkür eden Başkan Mustafa İduğ ise otomotiv sektöründen gelen biri olarak Bornova'ya yeni araçlar kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.  Tasarruf etme ve verimli olma anlayışının belediye kaynaklarının etkin kullanılmasında da hakim olması gerektiğini belirten İduğ, "Biz kiralama yönteminin rantabl olmadığını tespit ettik ve satın alma modeline geçtik. Tamamı 2019 model, 68 adet yeni araç Belediyemizin öz varlığı oldu. 31 milyon TL'ye satın aldığımız ve en az 10 yıl verimli bir şekilde kullanacağımız araçlar ile 10 yılda ödeyeceğimiz 200 milyona yakın kira maliyetinden kurtulduk. Bornovamızı büyütme hedefiyle çıktığımız yolda, büyük bir tasarruf sağladık. Çalışmalarımıza etkin kaynak yönetimi ve tasarruf ilkesi ile yön vermeye devam edeceğiz"dedi.
 
CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, CHP Eski Milletvekili Mehmet Ali Susam, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, İlçe Başkanı Asım Güven, İyi Parti Bornova İlçe Başkanı Mustafa Tabak, Dünya Şampiyonu Bornovalı Cimnastikçi İbrahim Çolak, meclis üyeleri, muhtarlar, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcisi ve vatandaşların yerini aldığı görkemli törende kurdele hep birlikte kesildi.
 
Törenin sonunda Ford Otosan Türkiye Kamu Satış Müdürü Deniz Durmaz, Ford Trucks Bayisi Büyükkarcı Otomotiv adına Tümay Büyükkarcı, Otokar Türkiye Kamu Satışlar Grup Yöneticisi Murat Özsoy, İveco Türkiye Bölge Müdürü Adlı Emiroğlu ve Efe Endüstri ve Ticaret AŞ. Genel Müdürü Filip Minisyan Başkan İduğ'a teşekkür plaketi verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da doğal gaz paniği
Sonraki Haber Karşıyaka, Ağrı'da galibiyet arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?