ANA SAYFA > SPOR > Soner Tolungüç: Tarih yazmak istiyorum

Soner Tolungüç: Tarih yazmak istiyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Soner Tolungüç: Tarih yazmak istiyorum

Karşıyaka'nın başarılı teknik patronu Soner Tolungüç, daha önce futbolcu, şimdi de teknik direktör olarak formasını giydiği yeşil-kırmızılı kulüpte tarihi zaferlere imza atmak istediğini söyledi.

108 yıllık bir çınara hizmet ettiği için çok mutlu ve gururlu olduğunu belirten Tolungüç, "Karşıyaka'da unutulmaz başarılara imza atmak istiyorum. Böylesine bir kulüpte çalışmak her kese nasip olmaz. Karşıyaka Türkiye'nin en köklü kulüplerinden birisidir. Tabii ki kötü günler geçirdik ama bu büyük camia küllerinden mutlaka doğacaktır. Böylesine bir dönemde kenetlenerek birçok şeyi başardık. Hedefimiz gençlerden kurulu kadromuzla bu takımı Play-Off'tan da olsa 2. Lig'e çıkarmak. Bunu da başaracağız" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Belediyesi 19 Mayıs coşkusunu göklere taşıdı
Sonraki Haber Karşıyaka'da 65 yaş ve üzeri 1200 kişi her gün tek tek aranıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?