ANA SAYFA > İZMİR > Seyyar Makam yine yollardaydı

Seyyar Makam yine yollardaydı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Seyyar Makam yine yollardaydı

Seyyar makam uygulamasıyla halkın sorunlarını yerinde dinlemeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer dün İzmir'in Göztepe, Mithatpaşa ve Murat Reis mahallelerini ziyaret etti.

“Muhtarlarımız, vatandaşlarımız belediye kapısının önünde beklemeyecek. Biz onların yanına gideceğiz” diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, seyyar makam uygulamasıyla mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ve belediye bürokratlarının da eşlik ettiği ziyaretlerine dün de devam etti. Soyer, İzmir'in Göztepe, Mithatpaşa ve Murat Reis mahallelerini ziyaret etti. Muhtarlar ve yurttaşların sorunlarını dinleyen Soyer, sorunlarla ilgili çözüm yollarını paylaştı. Tunç Soyer'in dünkü program kapsamındaki son durağı ise Hatay Pazaryeri oldu. Soyer burada yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Baran anlamlı günde Soyer'e vekalet ediyor...
Sonraki Haber Başarıdaki tehlike

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?