ANA SAYFA > GÜNDEM > Sevimli köpekler Karşıyakalı miniklere hayvan sevgisi aşılıyor

Sevimli köpekler Karşıyakalı miniklere hayvan sevgisi aşılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sevimli köpekler Karşıyakalı miniklere hayvan sevgisi aşılıyor

Çocuklara hayvan sevgisi aşılamayı ve hayvan hakları konusunda bilinçlendirmeyi hedefleyen Karşıyaka Belediyesi, yetenekli köpekler Tarçın, Ego ve Müdür’ü anaokullarında konuk ediyor. Köpek eğitmenleri eşliğinde gerçekleştirilen eğlenceli etkinlik ve gösteriler, miniklerden büyük ilgi görüyor.

Yıl başından bu yana üç farklı anaokulunda gerçekleştirilen etkinliklerin bu haftaki durağı, Bülent Ecevit Kültür Merkezi bünyesindeki kreş oldu. Köpek eğitmeni Kutay Özkan ile birlikte merkeze konuk olan sevimli dostlar, çocuklar tarafından sevinç ve heyecanla karşılandı. Önce çocuklara sunum yapan Özkan; hayvanlara yaklaşım, iletişim kurarken dikkat edilmesi gereken noktalar, besleme yöntemleri, hayvan hakları ve hayvanların davranış şekilleri gibi konularda uygulamalı bilgiler verdi. 

Daha sonra, özel eğitimli köpekler Ego, Müdür ve Yetenek Sizsiniz yarışmasında da finalist olan Tarçın şovlarını sergiledi. İki ayak üzerinde yürüyen, kaykay kullanan, çemberden atlayan ve eğitmenin verdiği tüm komutları başarıyla yerine getiren sevimli dostlar, çocukları kendilerine hayran bıraktı. Etkinlik sayesinde köpekleri yakından tanıma, sevme ve oynama imkanı bulan minikler, eğlenceli anlar yaşadı. Ziyaret sonunda çocuklara resimli eğitici broşürler ve küçük paketler içerisinde köpek mamaları da dağıtıldı. Lider Pet Food’un katkılarıyla düzenlenen etkinlikler, önümüzdeki günlerde belediye bünyesindeki diğer üç anaokulunda da gerçekleştirilecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Robotik Kodlama Atölyesi açıldı
Sonraki Haber Karaburun’un kadın emeği bu kez Karşıyaka'daydı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?