ANA SAYFA > İZMİR > Sevgililerin Gülleri Menderes’ten

Sevgililerin Gülleri Menderes’ten

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sevgililerin Gülleri Menderes’ten

14 Şubat Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezi güller Menderes’te yetiştirilerek, tüm Türkiye’de satışa sunuldu.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde en anlamlı hediye olan gül, Menderes'teki seralarda yetiştirilerek vatandaşlar için hazır hale getirildi. Kesme çiçek sektöründe öncü olan Menderes'te, çiçek yetiştiricilerinin özenle yetiştirdiği güller, Türkiye'nin dört bir yanında satışa sunuldu.

Menderes’in, kesme çiçek sektöründe Türkiye’de öncü olduğunu kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Türkiye’deki kesme çiçeğin yüzde 70’lik kısmını Menderes olarak biz karşılıyoruz. İlçemizde bin 600 dekar alanda yıllık 50 milyon adet karanfil, 25 milyon adet gül yetiştirilmekte. İlçemizdeki seralarda itinayla yetiştirilen çiçekler ülkemizin farklı noktalarına, hatta yurt dışına gönderilmekte. 14 Şubat Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezi olan gül de ilçemizde yer alan seralarda çiçek yetiştiricilerimiz tarafından özenle yetiştirilerek Türkiye’nin dört bir yanında satışa sunuldu. 2 milyona yakın gülümüz Türkiye’nin her noktasında vatandaşlarla buluştu. Tüm üreticilerimiz hummalı bir çalışma dönemi geçirdi, hepsinin yüreğine sağlık. Böylesine önemli bir tarım ürününü bizlerle buluşturdukları ve ülke ekonomisine katkı sağladıkları için üreticilerimize teşekkür ederim” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Master yüzücüden iki madalya
Sonraki Haber Bakırçay nefes alacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?