ANA SAYFA > SPOR > Serkan Ergüven: Biz geleceğimizin sağlam temellerini attık

Serkan Ergüven: Biz geleceğimizin sağlam temellerini attık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Serkan Ergüven: Biz geleceğimizin sağlam temellerini attık

Karşıyaka Spor Kulübü As Başkanı ve Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven Bayanlar Voleybol 1.Ligi’nde 2017-2018 sezonunun ardından değerlendirmelerde bulundu.

Tamamı altyapıdan yetişen ve ligin en genç takımı olarak başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Ergüven ‘‘ Öncelikle tüm idari, teknik ekibimi ve oyuncularımı son maça kadar bize yaşattıkları heyecan için kutluyorum. Belki Playoff’a adımızı yazdıramadık ama mücadelemizle yine lige damga vurduk. Toplam sekiz maçımız tie break setine gitmiş ve biz yedisini kazanmışız. Her zaman dediğimiz gibi son topa kadar mücadele ettik’’ dedi.

Yüksek bütçeli devlet, belediye ve özel şirket destekli takımlar arasında örnek bir mücadele örneği sergilediklerine değinen Serkan Ergüven sözlerine şöyle devam etti: "Sezonu 26 maçta 18 galibiyetle tamamladık. Playoff’a dördüncü sıradan giren Sarıyer Belediyespor’un 17 galibiyetini görünce; hele ki onları iki maçta da yendiğimizi düşününce 3-2 kazandığımız 7 maça üzülmememiz elde değil. Rakiplerimizin bir yabancıya verdikleri ücret neredeyse bizim yıllık bütçemiz kadar. Kağıt üzerinde hedefimize ulaşamamış gibi gözüküyoruz ama biz geleceğimizin sağlam temellerini attık. Teknik ekibimiz hiç ara vermeden önümüzdeki yılın planlarını yapmaya başladı. Şu anki ilk hedefimiz geçtiğimiz yıllarda sadece genç takım bazında temsil edildiğimiz Türkiye Şampiyonaları’nda daha fazla takımla katılabilmek.’’

 ‘’Bir Parke de Sen Koy’’ kampanyası adı altında yapımı devam eden Dr. Tibet Kızılcan Voleybol Salonu’nuna da değinen Ergüven sözlerini şöyle tamamladı: ‘‘Salonumuzu yaklaşık 20 gün sonra açıyoruz. Son virajda camiamızdan voleybolumuzun geleceğini kurtaracak bu projenin tamamlamasında her zaman olduğu gibi yanımızda olmalarını istiyoruz.’’

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübü 3. oldu...
Sonraki Haber Cihat Arslan, büyük üzüntü yaşıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?